phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
18000
Suprafata incaperii, m²:
50
Putere la răcire, kW:
5,34
Putere la încălzire, kW:
5,5
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,64
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,48
Nivel zgomot, dB:
32
Hladagent:
R410A
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
957x302x213
Dimensiune bloc extern, mm:
805x554x330
Greutatea bloc intern, kg:
10,6
Greutatea bloc extern, kg:
32,5
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Timer oprire/pornire:
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
0...+50
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
13 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Alegerea unui aparat de aer condiționat de tip invertor, cum ar fi modelul ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN, reprezintă o decizie inteligentă pentru cei care își doresc nu doar un confort termic superior, dar și o eficiență energetică remarcabilă. Modelul ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN este proiectat să răspundă nevoilor contemporane de climatizare, oferind utilizatorilor o combinație ideală de tehnologie avansată, economie de energie și funcționare silențioasă. În cele ce urmează, vom explora caracteristicile, avantajele și funcționalitățile specifice ale acestui aparat de aer condiționat, subliniind motivele pentru care ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN se distinge pe piață.

Caracteristici ale aparatului de aer condiționat ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN

Modelul ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN este dotat cu tehnologia invertor, care permite aparatului să ajusteze eficient și continuu puterea de răcire sau încălzire, în funcție de necesitățile ambientale și de preferințele utilizatorilor. Această capacitate de auto-reglare nu doar că asigură un confort termic constant, dar contribuie și la reducerea semnificativă a consumului de energie electrică.

Printre caracteristicile remarcabile ale modelului RCI-TWN55HN se numără:

 • Eficiență energetică de top: Clasificat într-o categorie superioară de eficiență energetică, acest aparat promite economii importante la factura de electricitate.

 • Funcționare silențioasă: Proiectat să ofere un mediu liniștit, modelul RCI-TWN55HN funcționează atât de silențios, încât abia îl veți observa.

 • Filtrare avansată a aerului: Cu un sistem de filtrare îmbunătățit, acest aparat nu doar că răcorește sau încălzește aerul, dar îl și purifică, eliminând particulele de praf, alergenii și alte impurități.

 • Control inteligent: Dotat cu opțiuni de conectivitate modernă, inclusiv control prin Wi-Fi, modelul permite utilizatorilor să ajusteze setările confortabil, de la distanță, prin intermediul smartphone-ului.

Avantajele utilizării ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN

Utilizarea unui aparat de aer condiționat de tip invertor ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN vine cu o serie de avantaje semnificative:

 1. Economie de energie: Datorită tehnologiei invertor, acest model consumă considerabil mai puțină energie în comparație cu aparatele de aer condiționat tradiționale, ceea ce se reflectă în costurile reduse ale energiei electrice.

 2. Confort termic optim: Capacitatea de a menține o temperatură constantă și plăcută în încăpere, fără fluctuații mari, asigură un nivel superior de confort.

 3. Calitatea aerului îmbunătățită: Filtrarea eficientă contribuie la un mediu interior mai sănătos, beneficiind în special persoanele cu alergii sau sensibilități respiratorii.

 4. Operare silențioasă: Nivelul redus de zgomot îmbunătățește calitatea somnului și confortul general, făcând aparatul ideal pentru utilizare în orice moment al zilei sau al nopții.

Funcționalități specifice

Aparatul de aer condiționat ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN oferă o gamă largă de funcționalități proiectate pentru a maximiza eficiența și confortul utilizatorilor:

 • Modul de auto-curățare: Asigură menținerea curățeniei interne a aparatului, prelungind durata de viață și eficiența acestuia.

 • Programare și control la distanță: Permite utilizatorilor să seteze și să ajusteze programul de funcționare al aparatului chiar și atunci când nu sunt acasă, oferind astfel flexibilitate și comoditate maximă.

 • Dezumidificare eficientă: Îmbunătățește confortul în zilele umede, extrăgând excesul de umiditate din aer fără a reduce semnificativ temperatura.

Concluzie

Aparatul de aer condiționat ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru cei care caută să îmbunătățească calitatea aerului și confortul termic în spațiile lor de locuit sau de lucru. Cu tehnologia sa invertor, funcționare silențioasă, eficiență energetică superioară și o serie de funcționalități inteligente, acest model oferă o combinație ideală de performanță, economie și ușurință în utilizare. Alegând ROYAL CLIMA RCI-TWN55HN, investiți într-un mediu mai sănătos, confortabil și sustenabil pentru casa sau biroul dvs.