phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ROYAL CLIMA RCI-TWN35HN Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
12000
Suprafata incaperii, m²:
35
Putere la răcire, kW:
3,45
Putere la încălzire, kW:
3,7
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,06
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,03
Nivel zgomot, dB:
26
Hladagent:
R410A
Lungime maxima trasa, m:
15
Dimensiune bloc intern, mm:
715x285x194
Dimensiune bloc extern, mm:
720x495x270
Greutatea bloc intern, kg:
7,6
Greutatea bloc extern, kg:
23,5
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Timer oprire/pornire:
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
0...+50
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
9 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Aerul condiționat de tip invertor ROYAL CLIMA RCI-TWN35HN reprezintă o soluție avansată pentru menținerea unui climat interior confortabil, combinând tehnologia inovatoare cu un design elegant, care se integrează perfect în orice decor interior. Acest model se distinge prin eficiența energetică superioară și capacitatea de a oferi un confort termic constant, fără fluctuații mari de temperatură, caracteristici esențiale pentru utilizatorii pretențioși.

Tehnologia invertorului, care stă la baza funcționării aerului condiționat ROYAL CLIMA RCI-TWN35HN, permite aparatului să ajusteze și să controleze cu precizie viteza compresorului. Aceasta înseamnă că unitatea poate menține temperatura dorită fără a fi nevoie să pornească și să se oprească repetat, ceea ce duce la o reducere semnificativă a consumului de energie electrică în comparație cu modelele tradiționale de aer condiționat. Mai mult, această tehnologie contribuie la prelungirea duratei de viață a aparatului și la reducerea zgomotului produs în timpul funcționării.

Unul dintre avantajele majore ale aerului condiționat ROYAL CLIMA RCI-TWN35HN este eficiența sa energetică. Prin utilizarea tehnologiei invertor, acest model poate economisi o cantitate semnificativă de energie, făcându-l o opțiune ecologică și cost-eficientă pentru utilizatori. În plus, funcția de auto-curățare asigură că aerul eliberat în încăpere este nu doar răcoros, dar și curat, filtrând particulele de praf și alergenii, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care suferă de alergii sau probleme respiratorii.

Controlul inteligent este o altă caracteristică remarcabilă a acestui model. Cu posibilitatea de conectare Wi-Fi și o aplicație dedicată, utilizatorii pot controla aerul condiționat ROYAL CLIMA RCI-TWN35HN de la distanță, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. Aceasta înseamnă că puteți ajusta temperatura din casa dvs. înainte de a ajunge acasă, asigurându-vă că mediul este perfect confortabil de la momentul intrării.

Designul aerului condiționat ROYAL CLIMA RCI-TWN35HN este conceput să se potrivească armonios în orice spațiu de locuit. Linii curate și un profil subțire îi conferă un aspect modern și discret, care nu va domina decorul camerei, ci mai degrabă va adăuga o notă de eleganță și rafinament.

În concluzie, aerul condiționat de tip invertor ROYAL CLIMA RCI-TWN35HN reprezintă o combinație ideală între eficiență energetică, performanță și design. Este o soluție excelentă pentru cei care doresc să îmbunătățească calitatea aerului din locuință, să economisească energie și să adauge un element de stil interiorului lor, toate acestea fără a compromite performanța sau confortul.