phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ROYAL CLIMA RCI-TWN28HN Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
9000
Suprafata incaperii, m²:
25
Putere la răcire, kW:
2,82
Putere la încălzire, kW:
3,00
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,87
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,84
Nivel zgomot, dB:
24
Hladagent:
R410A
Lungime maxima trasa, m:
15
Dimensiune bloc intern, mm:
715x285x194
Dimensiune bloc extern, mm:
720x495x270
Greutatea bloc intern, kg:
7,5
Greutatea bloc extern, kg:
22,8
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Timer oprire/pornire:
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
0...+50
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
8 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Cu toții căutăm să ne asigurăm confortul în propriile locuințe sau la locul de muncă, iar alegerea unui bun aparat de aer condiționat poate face diferența în această privință. Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și fiabile pentru climatizare, atunci condiționerul de aer de tip inverter ROYAL CLIMA RCI-TWN28HN este o alegere pe care nu veți regreta să o faceți.

Principalele caracteristici și avantaje ale condiționerului ROYAL CLIMA RCI-TWN28HN:

1. Tehnologie inverter pentru eficiență sporită

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui condensator este tehnologia inverter, care permite reglarea automată a vitezei compresorului în funcție de necesități. Acest lucru nu numai că duce la economii semnificative de energie, dar și la menținerea unei temperaturi constante în încăpere.

2. Performanță puternică și fiabilitate

Cu o putere de până la 28000 BTU, acest condensator este capabil să răcească sau să încălzească eficient încăperi de până la 70 de metri pătrați. Fiabilitatea sa este garantată de construcția solidă și de materialele de calitate superioară folosite în fabricație.

3. Control intuitiv și ușor de utilizat

ROYAL CLIMA RCI-TWN28HN este echipat cu un panou de control simplu și intuitiv, care permite reglarea rapidă și precisă a parametrilor de funcționare. În plus, poate fi controlat și de la distanță, folosind un telecomandă convenabilă.

4. Design modern și compact

Designul modern și compact al acestui condensator îl face potrivit pentru orice tip de decor interior. Fiind compact, poate fi instalat în spații restrânse, fără a ocupa prea mult spațiu.

5. Eficiență energetică și prietenos cu mediul înconjurător

ROYAL CLIMA acordă o atenție deosebită eficienței energetice și respectării mediului înconjurător. Condensatorul RCI-TWN28HN utilizează tehnologii prietenoase cu mediul și materiale ecologice, fără a compromite performanța sau confortul.

6. Garanție extinsă și suport tehnic de înaltă calitate

Alegând un produs ROYAL CLIMA, beneficiați nu doar de un aparat de aer condiționat de calitate superioară, ci și de o garanție extinsă și de suport tehnic profesionist în caz de nevoie.

Concluzie

Condiționerul de aer de tip inverter ROYAL CLIMA RCI-TWN28HN este o alegere excelentă pentru cei care caută să-și asigure un climat confortabil și eficient energetic în locuință sau la locul de muncă. Performanța sa de top, designul modern și funcționalitatea avansată îl fac un investiție valoroasă în confortul și bunăstarea dumneavoastră.