phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter Roda SILVER RS-aL24F-RU-aL24F Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
24000
Regim uscare:
Da
Regimuri adaugatoare:
Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
+18...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Sură
Suprafata incaperii, m²:
70
Putere la răcire, kW:
6,7
Putere la încălzire, kW:
6,80
Consum en. electrică la răcire, kW:
2,05
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,89
Nivel zgomot, dB:
25
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
975x220x320
Dimensiune bloc extern, mm:
890x340x705
Greutatea bloc intern, kg:
12,0
Greutatea bloc extern, kg:
39,0
Regimuri de baza:
Răcire/încălzire
16 289 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În ultimii ani, pe piața aparatelor de climatizare, aerul condiționat inverter a câștigat o popularitate tot mai mare datorită eficienței sale energetice și a performanței superioare. Unul dintre modelele care merită o atenție deosebită este aerul condiționat inverter Roda SILVER RS-aL24F-RU-aL24F. Acest dispozitiv combină tehnologia avansată cu un design elegant, oferind utilizatorilor confort și fiabilitate.

Aerul condiționat Roda SILVER RS-aL24F-RU-aL24F este echipat cu un compresor inverter, care permite menținerea precisă a temperaturii dorite în încăpere fără ciclurile constante de pornire și oprire caracteristice modelelor tradiționale. Acest lucru duce la o economie semnificativă de energie electrică, ceea ce este extrem de relevant în contextul creșterii continue a tarifelor la energie. În plus, tehnologia inverter contribuie la reducerea uzurii componentelor dispozitivului, prelungind astfel durata de viață a acestuia.

Modelul SILVER RS-aL24F-RU-aL24F se distinge nu doar prin funcționalitatea sa ridicată, ci și prin aspectul său atractiv. Designul modern al aparatului de aer condiționat se va integra armonios în orice interior, fie că este vorba de un stil clasic sau modern. Carcasa dispozitivului este realizată din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitatea și rezistența la deteriorări mecanice.

Una dintre caracteristicile cheie ale aerului condiționat Roda SILVER RS-aL24F-RU-aL24F este multifuncționalitatea sa. Aparatul dispune de mai multe moduri de funcționare, inclusiv răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație. Această varietate de funcții permite utilizarea aerului condiționat pe tot parcursul anului, asigurând condiții confortabile în încăpere, indiferent de vreme. În plus, modelul este echipat cu un sistem de filtrare a aerului, care elimină praful, alergenii și alte impurități, făcând aerul mai curat și mai sănătos.

Controlul aerului condiționat Roda SILVER RS-aL24F-RU-aL24F se realizează cu ajutorul unui telecomandă intuitivă, care permite ajustarea ușoară a tuturor parametrilor de funcționare ai dispozitivului. De asemenea, unele modele pot suporta controlul prin smartphone sau tabletă, oferind utilizatorului posibilitatea de a gestiona climatul din casă chiar și atunci când este departe.

În concluzie, aerul condiționat inverter Roda SILVER RS-aL24F-RU-aL24F reprezintă un dispozitiv tehnologic avansat și fiabil, care va asigura un microclimat confortabil în casa sau biroul dumneavoastră. Prin combinarea eficienței, economiei de energie și designului elegant, acest aer condiționat constituie o alegere excelentă pentru cei care prețuiesc confortul și doresc să creeze o atmosferă plăcută și sănătoasă în încăpere.