phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter Roda SILVER RS-aL18F-RU-aL18F Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
18000
Greutatea bloc extern, kg:
38,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Da
Regimuri adaugatoare:
Modul Turbo, Modul Sleep
Timer oprire/pornire:
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
+18...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Sură
Suprafata incaperii, m²:
50
Putere la răcire, kW:
5,0
Putere la încălzire, kW:
5,10
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,54
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,41
Nivel zgomot, dB:
29
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
975x220x320
Dimensiune bloc extern, mm:
800x275x553
Greutatea bloc intern, kg:
11,0
12 410 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În zilele noastre, confortul și eficiența energetică sunt mai importante ca niciodată în alegerea aparatelor electrocasnice pe care le folosim în casele noastre. Printre opțiunile disponibile pe piață, condiționerul inverter Roda SILVER RS-aL18F-RU-aL18F se distinge prin caracteristicile și avantajele sale unice.

Tehnologia inverter, care stă la baza acestui model, permite atingerea unei eficiențe energetice superioare cu un consum minim de energie. Spre deosebire de condiționerele tradiționale, care se opresc și pornesc pentru a menține temperatura setată, condiționerele inverter ajustează continuu viteza compresorului pentru a menține o temperatură constantă. Acest lucru nu doar reduce consumul de energie, dar și asigură o distribuție mai uniformă a temperaturii în încăpere, crescând astfel confortul utilizatorilor.

Modelul Roda SILVER RS-aL18F-RU-aL18F este echipat cu o serie de funcții care îl fac extrem de convenabil și eficient pentru utilizare. Printre acestea se numără un sistem avansat de filtrare a aerului, care elimină particulele de praf, alergenii și alți poluanți din aer, făcându-l mai sănătos pentru respirație. Aceasta este o caracteristică esențială pentru persoanele care suferă de alergii sau de boli respiratorii.

În plus, condiționerul dispune de funcții de autodiagnosticare și autocurățare, ceea ce simplifică întreținerea și prelungește durata de viață a aparatului. Sistemul de autodiagnosticare informează utilizatorul despre eventualele probleme, ajutând la prevenirea defecțiunilor majore, în timp ce funcția de autocurățare asigură că unitatea internă rămâne curată, contribuind la o funcționare mai eficientă.

Designul modelului Roda SILVER RS-aL18F-RU-aL18F merită, de asemenea, atenție specială. Aspectul său modern și elegant permite integrarea armonioasă în orice decor interior, fie că este vorba de un birou acasă sau de un living. Dimensiunile compacte și nivelul scăzut de zgomot fac acest condiționer practic invizibil, dar în același timp un aliat eficient în crearea unui microclimat ideal.

Un aspect important al condiționerului inverter Roda SILVER RS-aL18F-RU-aL18F este sustenabilitatea sa. Utilizarea agenților frigorifici moderni, care au un impact redus asupra stratului de ozon și un potențial scăzut de încălzire globală, face din acest model o alegere responsabilă față de mediul înconjurător.

În concluzie, condiționerul inverter Roda SILVER RS-aL18F-RU-aL18F reprezintă o soluție tehnologică avansată, eficientă și confortabilă pentru menținerea unui climat interior plăcut. Cu funcțiile sale, eficiența energetică și designul său, acesta va deveni un instrument indispensabil în zilele calde de vară, asigurând răcoare și prospețime fără eforturi și cheltuieli excesive.