phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter Roda SILVER RS-aL09F-RU-aL09F Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
9000
Nivel zgomot, dB:
21
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
820x195x280
Dimensiune bloc extern, mm:
700x245x544
Greutatea bloc intern, kg:
8,0
Greutatea bloc extern, kg:
25,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Da
Regimuri adaugatoare:
Modul Turbo, Modul Sleep
Timer oprire/pornire:
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
+18...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Sură
Suprafata incaperii, m²:
25
Putere la răcire, kW:
2,65
Putere la încălzire, kW:
2,7
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,82
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,74
8 173 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În ultimii ani, piața de echipamente climatice a fost martora unei creșteri constante a cererii pentru soluții inovatoare care să asigure un confort termic optim în locuințe și spații de lucru, cu un consum minim de energie. Unul dintre aceste produse inovatoare este aparatul de aer condiționat cu inverter Roda SILVER RS-aL09F-RU-aL09F, care combină tehnologiile avansate, un design elegant și o funcționalitate de înaltă calitate.

Aparatele de aer condiționat cu tehnologie inverter au câștigat popularitate datorită capacității lor de a menține temperatura dorită cu fluctuații minime, ceea ce le face mai eficiente din punct de vedere energetic în comparație cu modelele tradiționale. Modelul Roda SILVER RS-aL09F-RU-aL09F se distinge prin compresorul său inverter, care permite atingerea rapidă a temperaturii setate și menținerea acesteia cu un consum redus de energie.

O caracteristică remarcabilă a acestui model este capacitatea sa de a se adapta la schimbările de temperatură exterioară, permițând aparatului să funcționeze eficient chiar și în condiții de temperaturi extrem de scăzute sau ridicate. Aceasta este posibilă datorită utilizării unor freoni moderni, care asigură o eficiență ridicată a sistemului într-un interval larg de temperaturi exterioare.

Designul modelului Roda SILVER RS-aL09F-RU-aL09F este realizat într-un stil contemporan, folosind materiale de înaltă calitate. Cu aspectul său sobru și elegant, acest aparat de aer condiționat se va integra armonios în orice decor interior, fie că este vorba de unul clasic sau modern. În plus, este echipat cu un display LED convenabil, care afișează parametrii principali de funcționare, inclusiv temperatura și modul de operare.

Una dintre caracteristicile cheie ale aparatului de aer condiționat Roda SILVER RS-aL09F-RU-aL09F este multifuncționalitatea sa. Nu doar că răcește aerul în timpul verii, dar poate funcționa și ca încălzitor în sezonul rece, ceea ce este deosebit de util în perioadele de tranziție. De asemenea, dispune de o funcție de dezumidificare, care ajută la menținerea unui nivel optim de umiditate în cameră, și o funcție de ionizare, care purifică aerul de praf și alergeni.

Controlul aparatului de aer condiționat Roda SILVER RS-aL09F-RU-aL09F se face prin intermediul unui telecomandă ușor de utilizat, care are o interfață intuitivă și permite ajustarea simplă a tuturor setărilor necesare. Mai mult, datorită modulului Wi-Fi integrat, există posibilitatea de a controla aparatul de la distanță prin intermediul unei aplicații speciale pe smartphone, oferind un plus de confort utilizatorilor.

În concluzie, aparatul de aer condiționat cu inverter Roda SILVER RS-aL09F-RU-aL09F reprezintă o soluție tehnologică avansată, care îmbină ultimele inovații în domeniul climatizării, un design atractiv și o gamă largă de funcții. Datorită eficienței sale energetice, economiei și ușurinței în utilizare, acest aparat constituie o alegere ideală pentru asigurarea unui climat confortabil în casă sau la birou, indiferent de sezon.