phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter PIONEER KFRI60LW / KORI60LW NORD-20 Incalzirea pana la -20C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
24000
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-20...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
70
Putere la răcire, kW:
6,15
Putere la încălzire, kW:
6,20
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,69
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,91
Nivel zgomot, dB:
28
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
1013x307x221
Dimensiune bloc extern, mm:
873x550x376
Greutatea bloc intern, kg:
13,0
Greutatea bloc extern, kg:
35,5
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
16 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În zilele toride de vară sau în timpul iernilor reci, un aliat de nădejde pentru a menține confortul termic al casei sau biroului tău este reprezentat de noul model de aer condiționat inverter Pioneer KFRI60LW / KORI60LW Nord-20.

Principala caracteristică a aerului condiționat inverter Pioneer constă în capacitatea sa de a regla viteza compresorului, asigurând astfel menținerea unei temperaturi constante în încăpere fără a fi nevoie de porniri și opriri frecvente. Acest lucru nu numai că economisește energie electrică, dar și prelungește semnificativ durata de viață a aparatului.

Modelele KFRI60LW și KORI60LW Nord-20 sunt echipate cu un compresor inverter puternic, capabil să asigure încălzirea sau răcirea rapidă a încăperii în funcție de necesități. Datorită sistemului inteligent de control al temperaturii și ventilației, aerul condiționat Pioneer se adaptează automat la condițiile de mediu în schimbare, oferind un climat stabil și confortabil în casa sau biroul tău în orice moment al anului.

Unul dintre avantajele cheie ale modelelor KFRI60LW și KORI60LW Nord-20 este nivelul lor redus de zgomot. Datorită utilizării tehnologiilor avansate de ventilare și izolare fonică, aceste aeruri condiționate funcționează aproape fără zgomot, creând condiții de odihnă, lucru sau somn cât mai confortabile.

În plus, aerul condiționat inverter Pioneer are un design modern și elegant, care se integrează cu ușurință în orice decor. Telecomanda ergonomică facilitează reglarea parametrilor de funcționare a aparatului, iar interfața intuitivă face procesul de configurare și mai simplu și mai plăcut.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt alte caracteristici importante ale aerului condiționat Pioneer. Realizate din materiale de înaltă calitate și echipate cu componente moderne, modelele KFRI60LW și KORI60LW Nord-20 garantează un serviciu lung și fără probleme, fără a necesita întreținere sau reparații frecvente.

Aerul condiționat Pioneer nu este doar un dispozitiv pentru a crea un climat confortabil, ci și o soluție inovatoare care te ajută să economisești energie, să îți menții sănătatea și să îți îmbunătățești calitatea vieții în casa sau biroul tău. Nu rata șansa de a-ți asigura ție și celor dragi condiții ideale pentru odihnă și muncă - alege aerul condiționat inverter Pioneer KFRI60LW și KORI60LW Nord-20 și bucură-te de răcoarea verii și căldura iernii!