phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter PIONEER KFRI50LW / KORI50LW Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
18000
Suprafata incaperii, m²:
50
Putere la răcire, kW:
4,8
Putere la încălzire, kW:
5,2
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,43
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,38
Nivel zgomot, dB:
27
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
970x300x225
Dimensiune bloc extern, mm:
842x596x320
Greutatea bloc intern, kg:
13,5
Greutatea bloc extern, kg:
33,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
12 910 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În lumea modernă, unde confortul și eficiența energetică nu sunt doar dorite, ci esențiale în fiecare casă sau birou, alegerea unui aparat de aer condiționat adecvat joacă un rol cheie. Printre multitudinea de opțiuni disponibile pe piață, condiționerul inverter PIONEER KFRI50LW / KORI50LW merită o atenție specială, combinând tehnologii inovatoare, eficiență ridicată și un design elegant.

Tehnologia inverter, care stă la baza modelului PIONEER KFRI50LW / KORI50LW, reprezintă o soluție modernă pentru menținerea unui climat optim în încăpere cu un consum minim de energie. Spre deosebire de modelele tradiționale de aer condiționat, modelele inverter sunt capabile să regleze viteza compresorului în funcție de necesități, permițând atingerea temperaturii dorite mai lin și fără fluctuații bruște, reducând semnificativ consumul de energie electrică.

Modelul KFRI50LW / KORI50LW de la PIONEER se distinge nu doar prin eficiența sa energetică, ci și printr-un design gândit. Aspectul modern al dispozitivului îi permite să se integreze armonios în orice interior, fie că este vorba de unul clasic sau contemporan. În plus, condiționerul este echipat cu o serie de funcții care îl fac extrem de convenabil și eficient de utilizat.

Una dintre caracteristicile cheie ale modelului este sistemul său de filtrare a aerului, care asigură eliminarea prafului, alergenilor și altor poluanți, făcând aerul din încăpere mai curat și mai sănătos. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele alergice și pentru cele cu afecțiuni respiratorii.

În plus, condiționerul PIONEER KFRI50LW / KORI50LW dispune de o funcție de funcționare silențioasă, ceea ce îl face alegerea ideală pentru dormitoare sau spații de lucru, unde este important să se mențină liniștea. Datorită acestei caracteristici, condiționerul asigură un microclimat confortabil, fără a distrage atenția prin zgomotul funcționării.

Controlul condiționerului este, de asemenea, simplu, datorită unei telecomenzi intuitive și posibilității de conectare la Wi-Fi pentru control prin smartphone sau tabletă. Aceasta permite utilizatorului să configureze funcționarea dispozitivului cu maximă comoditate, chiar și atunci când nu este acasă.

Eficiența energetică a modelului KFRI50LW / KORI50LW este confirmată de conformitatea sa cu standardele de consum de energie, ceea ce îl face nu doar o opțiune ecologică, ci și economică pentru oricine dorește să optimizeze cheltuielile cu energia electrică.

În concluzie, condiționerul inverter PIONEER KFRI50LW / KORI50LW reprezintă o soluție tehnologică avansată, funcțională și elegantă pentru crearea unui climat confortabil în orice spațiu. Prin combinarea tehnologiilor de vârf, eficienței energetice și ușurinței în utilizare, acest condiționer devine un aliat de încredere în asigurarea condițiilor ideale pentru viață și muncă.