phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter PIONEER KFRI35LW / KORI35LW NORD-20 Incalzirea pana la -20C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
12000
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Filtru aer:
Nu
Timer oprire/pornire:
Nu
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-20...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
35
Putere la răcire, kW:
3,5
Putere la încălzire, kW:
3,5
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,91
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,08
Nivel zgomot, dB:
27
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
819x256x185
Dimensiune bloc extern, mm:
732x341x330
Greutatea bloc intern, kg:
8,3
Greutatea bloc extern, kg:
25,5
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
9 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Inversorul de aer condiționat Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20: tehnologie avansată pentru confortul tău

În căutarea confortului optim în locuința sau biroul tău, un aliat de încredere este esențial, mai ales în zilele toride de vară sau în serile reci de iarnă. Inversorul de aer condiționat Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20 devine o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi, fiind unul dintre cele mai eficiente și inovatoare dispozitive de acest gen disponibile pe piață.

Ce face acest model de aer condiționat atât de atractiv? Haide să examinăm împreună principalele beneficii pe care tehnologia sa inovatoare le oferă.

  1. Economie de energie. Unul dintre cele mai mari avantaje ale aerului condiționat cu inverter este eficiența sa energetică. Prin utilizarea unui inverter, Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20 reglează viteza compresorului în funcție de încărcătura actuală, ceea ce permite reducerea semnificativă a consumului de energie și, implicit, economii semnificative la factura de electricitate.

  2. Funcționare silențioasă. Nimeni nu dorește să fie deranjat de zgomotul unui aparat de aer condiționat. Cu Inversorul Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20, această problemă este uitată. Datorită tehnologiilor moderne, zgomotul său de funcționare este minim, ceea ce îl face o alegere ideală pentru dormitoare și birouri.

  3. Distribuție uniformă a temperaturii. Uitați de zonele reci sau calde din încăpere. Datorită tehnologiei inverter, aerul condiționat Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20 asigură o distribuție uniformă a căldurii sau a frigului în întreaga încăpere, oferind un confort optim în orice moment al anului.

  4. Prietenos cu mediul înconjurător. Atunci când alegem echipamente pentru casă sau birou, trebuie să avem în vedere impactul lor asupra mediului înconjurător. Aerul condiționat cu inverter, inclusiv Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20, este prietenos cu mediul, deoarece utilizează eficient energia și încarcă mai puțin rețeaua electrică.

  5. Ușurință în utilizare. Dispozitivele moderne ar trebui să fie ușor de utilizat. Controlul Inversorului Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20 este simplu. Cu ajutorul telecomenzii intuitive, puteți ajusta temperatura și modul de funcționare dorit, fără a vă ridica de pe scaunul confortabil.

  6. Durabilitate și fiabilitate. Atunci când achiziționăm un aparat de aer condiționat, ne așteptăm să ne servească mulți ani. Inversorul Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20 nu vă va dezamăgi în acest sens. Materialele de înaltă calitate și asamblarea solidă asigură o durată lungă de viață a acestui dispozitiv.

Astfel, Inversorul de aer condiționat Pioneer KFRI35LW / KORI35LW NORD-20 nu este doar un dispozitiv pentru răcire sau încălzirea aerului. Este o tehnologie modernă, capabilă să vă ofere confort maxim în orice moment al anului, să vă economisească bani și să respecte mediul înconjurător.