phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter PIONEER KFRI35LW / KORI35LW Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
12000
Suprafata incaperii, m²:
35
Putere la răcire, kW:
3,2
Putere la încălzire, kW:
3,4
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,99
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,94
Nivel zgomot, dB:
22
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
773x250x185
Dimensiune bloc extern, mm:
848x596x320
Greutatea bloc intern, kg:
9,0
Greutatea bloc extern, kg:
29,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
8 891 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În zilele noastre, confortul din locuințe a devenit nu doar un lux, ci o necesitate accesibilă datorită avansării tehnologice. Unul dintre aceste inovații, care îmbunătățește semnificativ calitatea vieții, este aerul condiționat inverter PIONEER KFRI35LW / KORI35LW. Acest dispozitiv reprezintă o combinație între tehnologie avansată și eficiență maximă, meritând o atenție deosebită.

Aerul condiționat inverter PIONEER KFRI35LW / KORI35LW este o capodoperă a ingineriei, destinată să creeze un microclimat optim în orice încăpere. Caracteristica distinctivă a aparatelor de aer condiționat inverter este capacitatea lor de a regla viteza compresorului. Aceasta permite menținerea unei temperaturi constante fără fluctuații majore și fără întreruperi frecvente, ceea ce, la rândul său, reduce consumul de energie și prelungește durata de viață a dispozitivului.

Modelul PIONEER KFRI35LW / KORI35LW prezintă o serie de avantaje care îl fac o achiziție valoroasă pentru orice casă sau birou. În primul rând, datorită tehnologiei inverter, aparatul funcționează aproape fără zgomot, asigurând un somn confortabil și odihnitor fără perturbări sonore. În al doilea rând, eficiența unui astfel de dispozitiv este semnificativ mai mare comparativ cu aerul condiționat tradițional, ceea ce permite economisirea energiei electrice. În al treilea rând, PIONEER KFRI35LW / KORI35LW este echipat cu filtre de purificare a aerului de înaltă calitate, făcându-l alegerea ideală pentru persoanele cu alergii sau suferind de boli respiratorii.

Pe lângă acestea, aparatul de aer condiționat dispune de funcții suplimentare care îl fac și mai convenabil și plăcut de utilizat. Printre acestea se numără funcția de auto-curățare, care ajută la menținerea curățeniei unității interne, extinzând astfel durata de viață a dispozitivului și calitatea aerului emis. De asemenea, merită menționat modul "funcționare silențioasă", care face ca aparatul de aer condiționat să fie practic imperceptibil.

Controlul aerului condiționat PIONEER KFRI35LW / KORI35LW este simplu, datorită interfeței intuitive și a telecomenzii incluse. În plus, unele modele oferă posibilitatea de conectare la Wi-Fi, permițând controlul dispozitivului la distanță prin intermediul unei aplicații speciale pe smartphone sau tabletă. Aceasta este extrem de convenabilă, mai ales când doriți să reveniți într-o casă răcoroasă într-o zi călduroasă de vară.

În concluzie, aerul condiționat inverter PIONEER KFRI35LW / KORI35LW reprezintă un dispozitiv de înaltă tehnologie care asigură nu doar o temperatură confortabilă în încăpere, dar și puritatea aerului, economia de energie electrică și liniștea. Datorită tehnologiilor moderne și designului bine gândit, acest aparat de aer condiționat va deveni un ajutor indispensabil în crearea unui microclimat ideal în casa sau biroul dvs.