phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter PIONEER KFRI25LW / KORI25LW NORD-20 Incalzirea pana la -20C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
9000
Suprafata incaperii, m²:
25
Putere la răcire, kW:
2,35
Putere la încălzire, kW:
2,50
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,60
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,68
Nivel zgomot, dB:
27
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
744x256x185
Dimensiune bloc extern, mm:
710x450x293
Greutatea bloc intern, kg:
7,7
Greutatea bloc extern, kg:
20,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-20...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
8 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În zilele noastre, confortul din propriul cămin nu mai este un lux, ci o necesitate accesibilă, mulțumită progreselor tehnologice. Printre soluțiile care contribuie la crearea unui climat interior ideal se numără și sistemul de aer condiționat. În acest context, modelul de aer condiționat inverter PIONEER KFRI25LW / KORI25LW NORD-20 se distinge prin eficiența sa energetică, tehnologia avansată și fiabilitatea de necontestat.

Tehnologia inverter este inima acestui model PIONEER, permițând nu doar economisirea semnificativă a energiei electrice, dar și menținerea unei temperaturi constante în încăpere, fără fluctuațiile caracteristice sistemelor tradiționale de climatizare. Aceasta ajustează puterea compresorului în funcție de necesitățile reale, reducând consumul de energie și prelungind durata de viață a aparatului.

Modelul KFRI25LW / KORI25LW NORD-20 se remarcă prin designul său modern și elegant, fiind capabil să se integreze armonios în orice decor interior, fie că este vorba de o locuință privată sau un spațiu comercial. Ecranul LED facilitează interacțiunea cu utilizatorul, oferind informații clare despre starea de funcționare și setările alese.

Un alt aspect demn de menționat este sistemul de filtrare a aerului incorporat în acest model de aer condiționat PIONEER. Filtrul avansat este capabil să captureze particulele fine de praf, alergenii și alți poluanți, asigurând astfel un aer mai curat și sănătos în încăpere. Aceasta este o veste bună pentru persoanele care suferă de alergii sau alte afecțiuni respiratorii, precum și pentru familiile cu copii mici.

Controlul aparatului este intuitiv și versatil, fiind posibil atât prin intermediul telecomenzii incluse, cât și prin aplicații mobile dedicate, care permit ajustarea setărilor chiar și atunci când utilizatorul nu se află în proximitatea fizică a aparatului. Această caracteristică adaugă un nivel suplimentar de comoditate și flexibilitate în utilizare.

În concluzie, aerul condiționat inverter PIONEER KFRI25LW / KORI25LW NORD-20 reprezintă o soluție excelentă pentru cei care caută un echilibru între performanță, eficiență energetică și confort. Cu ajutorul tehnologiei sale avansate, designului plăcut și funcționalităților inteligente, acest model promite să ofere o experiență de climatizare superioară, satisfăcând cele mai exigente cerințe ale utilizatorilor moderni. Astfel, indiferent de sezon, puteți avea parte de un climat interior ideal, contribuind în același timp la protecția mediului înconjurător prin reducerea consumului de energie.