phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter PIONEER KFRI25LW / KORI25LW Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
9000
Dimensiune bloc extern, mm:
776x540x320
Greutatea bloc intern, kg:
9,0
Greutatea bloc extern, kg:
26,5
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Follow Me, Mod Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
25
Putere la răcire, kW:
2,55
Putere la încălzire, kW:
2,8
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,78
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,77
Nivel zgomot, dB:
21
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
773x250x185
8 473 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

În zilele noastre, confortul din locuințe a devenit nu doar un deziderat, ci și o necesitate accesibilă, datorită progreselor tehnologice din domeniul echipamentelor de climatizare. Printre acestea, un loc special este ocupat de aparatele de aer condiționat, iar printre acestea se disting modelele inverter, recunoscute pentru eficiența și economia lor sporită. Un exemplu elocvent în acest sens este aparatul de aer condiționat inverter PIONEER KFRI25LW / KORI25LW, care combină tehnologiile moderne cu o calitate superioară.

Aparatul de aer condiționat PIONEER KFRI25LW / KORI25LW este destinat să creeze un microclimat confortabil în orice încăpere. Acesta dispune de o serie de caracteristici și avantaje care îl fac o opțiune avantajoasă pentru consumatori.

În primul rând, este important de menționat că acesta este un aparat de tip inverter. Tehnologia inverter permite dispozitivului să mențină cu mai multă precizie temperatura dorită în încăpere, evitând fluctuațiile mari și pornirile/opririle frecvente, caracteristice aparatelor tradiționale de aer condiționat. Aceasta nu doar că îmbunătățește confortul utilizării, dar reduce semnificativ și consumul de energie, făcând utilizarea aparatului mai economică.

Modelul PIONEER KFRI25LW / KORI25LW se remarcă prin puterea sa mare de răcire și încălzire, permițându-i să fie eficient în încăperi de diferite dimensiuni. Datorită designului său bine gândit și tehnologiilor moderne, aparatul funcționează aproape în silențiozitate, ceea ce îl face ideal atât pentru utilizarea în casă, cât și în birouri.

Sistemul de filtrare a aerului integrat în aparatul PIONEER KFRI25LW / KORI25LW merită o atenție specială. Acesta este capabil să captureze și să elimine din aer particulele de praf, alergenii și alte impurități nocive, asigurând nu doar un confort, ci și un mediu sănătos în încăpere. Acest aspect este deosebit de important pentru persoanele alergice și pentru cele cu sistemul respirator sensibil.

Controlul aparatului este simplu, datorită interfeței intuitive și a prezenței unui telecomandă. În plus, unele modele pot oferi posibilitatea de conectare la Wi-Fi și control prin intermediul unei aplicații mobile, adăugând un plus de comoditate în utilizare.

Designul dispozitivului este, de asemenea, un aspect important. Aparatul de aer condiționat PIONEER KFRI25LW / KORI25LW are un design modern, care se va integra armonios în orice decor interior. Dimensiunile compacte și aspectul elegant fac din acesta nu doar un element funcțional, ci și unul estetic în echipamentul casei.

În concluzie, aparatul de aer condiționat PIONEER KFRI25LW / KORI25LW reprezintă o alegere excelentă pentru cei care prețuiesc confortul, economia și își doresc să aibă grijă de sănătatea lor. Datorită tehnologiilor moderne și funcțiilor sale, acest aparat este capabil să asigure un microclimat optim în încăpere pe tot parcursul anului, transformând locuința sau biroul într-un spațiu unde întotdeauna vei dori să te întorci.