phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS24L4-A/SAU24L4-A Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
24000
Suprafata incaperii, m²:
70
Putere la răcire, kW:
10,20
Putere la încălzire, kW:
10,40
Consum en. electrică la răcire, kW:
2,28
Consum en. electrică la încălzire, kW:
2,6
Nivel zgomot, dB:
25
Hladagent:
R410A
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
1132x330x232
Dimensiune bloc extern, mm:
900x700x350
Greutatea bloc intern, kg:
16,0
Greutatea bloc extern, kg:
54,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A
Compresor:
On/Off
Culoare:
Albă
15 990 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Condiționerul de tip inverter ENERGOLUX SAS24L4-A/SAU24L4-A este o soluție avansată pentru asigurarea unui climat confortabil în casa sau biroul dvs. Acesta îmbină eficiența ridicată, fiabilitatea și tehnologiile inovatoare pentru a asigura un nivel optim de performanță și economie de energie.

Principala caracteristică a condiționerului ENERGOLUX SAS24L4-A/SAU24L4-A este tipul său de funcționare inverter. Această tehnologie permite reglarea automată a vitezei compresorului în funcție de condițiile curente, ceea ce permite economii semnificative de energie în comparație cu condiționerele obișnuite. Astfel, beneficiați nu doar de răcire sau încălzire confortabilă, ci și de reducerea facturilor de energie electrică.

ENERGOLUX SAS24L4-A/SAU24L4-A are o performanță excelentă de răcire și încălzire, făcându-l alegerea ideală pentru spații de diferite dimensiuni. Cu ajutorul său, puteți menține o temperatură optimă în încăpere în orice sezon, creând o atmosferă confortabilă atât vara, cât și iarna.

În plus, acest conditioner este echipat cu filtre avansate, care curăță eficient aerul de praf, bacterii și alte impurități. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu alergii sau astm, deoarece aerul curat contribuie la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării lor.

Controlul condiționerului ENERGOLUX SAS24L4-A/SAU24L4-A este foarte simplu și convenabil. Puteți seta temperatura dorită și modul de funcționare folosind telecomanda intuitivă sau printr-o aplicație mobilă specială de pe smartphone-ul dvs. Acest lucru vă permite să controlați climatul din cameră chiar și atunci când sunteți în afara casei, asigurându-vă confortul maxim și comoditatea.

Datorită designului său modern și dimensiunilor compacte, conditionerul ENERGOLUX SAS24L4-A/SAU24L4-A se integrează ușor în orice interior, ocupând puțin spațiu și îmbinându-se estetic cu spațiul înconjurător.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt alte două avantaje importante ale acestui conditioner. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu utilizarea tehnologiilor avansate, ceea ce asigură o durată lungă de viață fără necesitatea unui întreținere și reparații frecvente.

În concluzie, conditionerul de tip inverter ENERGOLUX SAS24L4-A/SAU24L4-A este o soluție fiabilă, eficientă și convenabilă pentru asigurarea unui climat confortabil în casa, biroul sau orice alt spațiu. Cu ajutorul său, vă puteți bucura de răcoarea verii și de căldura iernii, economisind în același timp energie și asigurând un aer curat și proaspăt pentru sănătatea și bunăstarea dvs.