phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE Incalzirea pana la -20C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
24000
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
1132x330x232
Dimensiune bloc extern, mm:
950x330x796
Greutatea bloc intern, kg:
14,0
Greutatea bloc extern, kg:
45,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-20...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
70
Putere la răcire, kW:
7,0
Putere la încălzire, kW:
7,3
Consum en. electrică la răcire, kW:
2,18
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,96
Nivel zgomot, dB:
29
Hladagent:
R32
16 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Aer conditionat de tip inverter ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE: o analiză a funcționalității și avantajelor

Aparatele de aer condiționat devin o parte indispensabilă a vieții noastre de zi cu zi, în special în perioadele de căldură și frig iernatic. Variația modelelor disponibile pe piață poate duce la dificultăți în alegerea unei opțiuni potrivite. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv fiabil, energetic eficient și puternic, aerul condiționat de tip inverter ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE ar putea fi alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Principalele caracteristici ale acestei modele includ tehnologii avansate, eficiență energetică ridicată și fiabilitate în funcționare. Haideți să analizăm mai detaliat ceea ce face acest aer condiționat atât de atrăgător.

Avantajele aerului condiționat ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE:

1. Tehnologie inverter

Aparatele de aer condiționat cu invertor sunt considerate mai eficiente și mai economice în comparație cu modelele obișnuite. ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE este echipat cu un compresor inverter care reglează viteza de funcționare în funcție de temperatura aerului din cameră. Acest lucru permite menținerea unui climat confortabil stabil, minimizând consumul de energie.

2. Performanță ridicată

Cu o putere de 24000 BTU, acest aer condiționat este capabil să răcească sau să încălzească eficient o cameră cu o suprafață de până la 60 de metri pătrați. Datorită performanței sale, este ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru spații de birouri sau clădiri comerciale.

3. Design modern și ușurință în utilizare

ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE are un design elegant și modern, care se integrează ușor în orice interior. Controlul convenabil vă permite să ajustați parametrii de funcționare ai aerului condiționat cu ajutorul telecomenzii sau prin intermediul unei aplicații mobile, ceea ce face utilizarea sa extrem de confortabilă.

4. Filtrare a aerului

Acest aer condiționat este echipat cu un sistem de filtrare a aerului care captează praful, polenul, bacteriile și alte impurități, asigurând un aer proaspăt și curat în cameră. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu alergii sau probleme respiratorii.

5. Nivel redus de zgomot

Datorită utilizării tehnologiilor avansate și a materialelor de construcție de înaltă calitate, ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE funcționează aproape fără zgomot. Acest lucru creează condiții confortabile pentru odihnă și muncă, fără a vă distrage cu sunete inutile.

6. Ecologic

Aerul condiționat ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE respectă standardele moderne de siguranță ecologică și economisire a energiei. Folosește un agent frigorific fără ozon și minimizează emisiile de substanțe nocive în atmosferă, făcându-l mai prietenos cu mediul înconjurător.

Concluzie

Aerul condiționat de tip inverter ENERGOLUX SAS24G3-AI/SAU24G3-AI-LE este un dispozitiv fiabil, eficient energetic și ușor de utilizat, care va asigura un climat confortabil în casa sau biroul dumneavoastră în orice sezon. Combinarea tehnologiilor avansate, a performanței ridicate și a designului elegant îl face o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și confortul.