phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
18000
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
940x316x224
Dimensiune bloc extern, mm:
780x605x290
Greutatea bloc intern, kg:
10,5
Greutatea bloc extern, kg:
38,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A
Compresor:
On/Off
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
50
Putere la răcire, kW:
5,3
Putere la încălzire, kW:
5,45
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,51
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,66
Nivel zgomot, dB:
29
Hladagent:
R410A
12 990 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Condiționerele inverter ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A: confort și eficiență

Condiționerele au devenit o parte indispensabilă a vieții moderne. Ele creează confort și bunăstare în locuință, asigurând o temperatură optimă și un aer curat în încăpere. Printre varietatea de modele disponibile, condiționerele inverter ocupă un loc special, iar printre acestea se evidențiază ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A. Să analizăm ce face această variantă specială și de ce devine alegerea multor consumatori.

Un avantaj major al condiționerelor inverter este eficiența lor. Spre deosebire de modelele obișnuite, acestea pot regla viteza compresorului, ceea ce le permite să funcționeze mai economic. ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A nu face excepție. Datorită utilizării tehnologiei inverter, acesta oferă confort stabil în încăpere cu un consum minim de energie electrică. Acest lucru ajută la reducerea cheltuielilor cu energia electrică și face utilizarea condiționerului mai ecologică.

Un alt aspect important este puterea și performanța condiționerului. ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A are o capacitate mare de răcire și încălzire, ceea ce îl face o alegere ideală atât pentru perioada de vară, cât și pentru cea de iarnă. Datorită construcției sale unice și utilizării materialelor de calitate, acest condiționer poate crea rapid un climat optim în încăpere, chiar și la temperaturi exterioare ridicate sau scăzute.

Nu se poate trece cu vederea nici importanța funcțiilor care asigură confortul și ușurința în utilizare a condiționerului. ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A este echipat cu o gamă largă de opțiuni, printre care modul de funcționare automată, cronometrul, funcția de autodiagnosticare și multe altele. Acestea permit utilizatorilor să ajusteze funcționarea condiționerului în conformitate cu nevoile și preferințele lor, făcând utilizarea acestuia cât mai comodă posibil.

Siguranța și fiabilitatea sunt alte două aspecte importante la care trebuie să fim atenți în alegerea unui condiționer. ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A respectă toate standardele moderne de calitate și siguranță, ceea ce este confirmat de certificatele și licențele corespunzătoare. În plus, este dotat cu protecție împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor, minimizând astfel riscul producerii unor situații de urgență și avarii.

Un alt aspect important la care trebuie să fim atenți în alegerea unui condiționer este durabilitatea și fiabilitatea acestuia. ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A este fabricat din materiale de înaltă calitate, utilizând tehnologii de producție avansate, ceea ce îi conferă durabilitate și fiabilitate în exploatare. Datorită acestui fapt, utilizatorii pot fi siguri că condiționerul achiziționat le va servi mulți ani, menținându-și caracteristicile și funcționalitatea.

În concluzie, condiționerul inverter ENERGOLUX SAS18L4-A/SAU18L4-A este o soluție fiabilă, eficientă și comodă pentru asigurarea unui climat confortabil în casa sau biroul dvs. Datorită utilizării tehnologiilor avansate și a materialelor de înaltă calitate, acesta asigură o temperatură optimă și un aer curat în încăpere cu un consum minim de energie. Acest condiționer va deveni un ajutor de încredere în crearea unui mediu confortabil și plăcut în casa dvs., oferindu-vă senzații plăcute și o stare de bine în orice perioadă a anului.