phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS18G3-AI/SAU18G3-AI-LE Incalzirea pana la -20C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
18000
Suprafata incaperii, m²:
50
Putere la răcire, kW:
5,3
Putere la încălzire, kW:
5,3
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,64
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,49
Nivel zgomot, dB:
27
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
940x316x224
Dimensiune bloc extern, mm:
860x667x310
Greutatea bloc intern, kg:
12,0
Greutatea bloc extern, kg:
30,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-20...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
13 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Cu CONDIȚIONERUL de tip inverter ENERGOLUX SAS18G3-AI/SAU18G3-AI-LE, confortul este garantat în orice moment!

Viața modernă este plină de provocări și ritm rapid, iar confortul în propria locuință este esențial pentru a face față tuturor acestor provocări. CONDIȚIONERUL de tip inverter ENERGOLUX SAS18G3-AI/SAU18G3-AI-LE este partenerul perfect pentru a vă menține casa sau biroul la temperatura optimă, indiferent de condițiile meteorologice din exterior.

Cu tehnologia sa avansată de tip inverter, acest CONDIȚIONER vă oferă mai mult decât un simplu sistem de climatizare. Cu funcția sa de reglare inteligentă a puterii, este capabil să ajusteze consumul de energie în funcție de necesitățile reale de răcire sau încălzire, asigurând astfel un consum mai eficient și o economie semnificativă la facturile de energie electrică.

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este capacitatea sa de a răci sau încălzi rapid orice încăpere, indiferent de dimensiunea acesteia. Cu o putere de răcire și încălzire optimizată, CONDIȚIONERUL ENERGOLUX SAS18G3-AI/SAU18G3-AI-LE vă va crea mereu un mediu interior plăcut și confortabil, indiferent de condițiile externe.

Pe lângă funcțiile sale de bază, acest CONDIȚIONER se evidențiază și prin alte caracteristici importante, cum ar fi filtrarea avansată a aerului. Sistemul său de filtrare elimină particulele de praf, polenul și alte alergeni din aer, asigurând un mediu mai sănătos și mai curat în interiorul locuinței sau biroului dumneavoastră.

Un alt aspect demn de menționat este nivelul său redus de zgomot în timpul funcționării. Tehnologia avansată a acestui CONDIȚIONER reduce la minimum zgomotul generat de unitatea interioară și exterioară, permițându-vă să vă bucurați de liniștea și confortul casei dumneavoastră fără a fi deranjați de zgomotul neplăcut.

Designul său modern și elegant completează perfect orice decor interior, transformând CONDIȚIONERUL ENERGOLUX SAS18G3-AI/SAU18G3-AI-LE într-un element estetic și funcțional al spațiului dumneavoastră. Compact și ușor de instalat, acesta se integrează armonios în orice încăpere, fără a ocupa prea mult spațiu.

În concluzie, CONDIȚIONERUL de tip inverter ENERGOLUX SAS18G3-AI/SAU18G3-AI-LE este alegerea perfectă pentru cei care caută confort, eficiență și fiabilitate într-un singur aparat. Indiferent de condițiile meteorologice de afară, acesta vă va asigura mereu un mediu interior plăcut și confortabil, făcându-vă viața mai ușoară și mai plăcută. Alegeți calitatea și performanța cu CONDIȚIONERUL ENERGOLUX SAS18G3-AI/SAU18G3-AI-LE și bucurați-vă de confortul optim în fiecare zi!