phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
12000
Suprafata incaperii, m²:
35
Putere la răcire, kW:
3,5
Putere la încălzire, kW:
3,6
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,01
Consum en. electrică la încălzire, kW:
1,11
Nivel zgomot, dB:
23
Hladagent:
R410
Lungime maxima trasa, m:
15
Dimensiune bloc intern, mm:
792x292x201
Dimensiune bloc extern, mm:
710x450x293
Greutatea bloc intern, kg:
10,0
Greutatea bloc extern, kg:
25,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A
Compresor:
On/Off
Culoare:
Albă
8 990 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Aer condiționat Inverter ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A: tehnologie pentru confort și eficiență energetică

Confortul în casă sau la birou este o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi. Și atunci când vine vorba de asigurarea unui climat interior confortabil, este important să alegeți echipamente de calitate și fiabile. Aerul condiționat cu tehnologie inverter și-a câștigat deja popularitatea datorită eficienței și economiei de energie. Unul dintre reprezentanții remarcabili ai acestui segment este aerul condiționat ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A, care îmbină tehnologiile avansate și un design elegant.

Tehnologie inverter: eficiență și economie

Principalul avantaj al aerului condiționat inverter constă în capacitatea sa de a regla în mod continuu puterea compresorului. Acest lucru permite menținerea unei temperaturi constante în încăpere, minimizând fluctuațiile și nivelul de zgomot. Aerul condiționat ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A este echipat cu tehnologie inverter de vârf, care nu numai că asigură un confort stabil, dar și economisește semnificativ energia. Datorită acestui fapt, veți putea să vă bucurați de răcoare în zilele călduroase, fără să vă faceți griji cu privire la facturile de energie electrică.

Putere și performanță

Capacitatea aerului condiționat de a răci sau încălzi eficient o încăpere depinde de puterea sa. ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A are o putere optimă, permițându-vă să-l utilizați atât în încăperi mici, cât și în săli spațioase. Sistemul de climatizare al acestei modele asigură distribuția uniformă a căldurii sau frigului în întreaga încăpere, creând condiții ideale pentru a fi.

Filtrare și curățare a aerului

Un aspect important al îngrijirii sănătății este calitatea aerului pe care îl respirăm. Aerul condiționat ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A este echipat cu un sistem modern de filtrare, care capturează cele mai mici particule de praf, polen, bacterii și substanțe nocive. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu alergii sau astm, precum și pentru menținerea stării generale de bine în încăpere.

Confort și funcționalitate

Controlul aerului condiționat ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A este intuitiv și convenabil datorită telecomenzii moderne. Veți putea să ajustați cu ușurință temperatura dorită, modul de funcționare și viteza ventilatorului, fără a vă ridica dintr-un scaun confortabil sau din pat. În plus, acest model suportă funcția de repornire automată după întreruperea alimentării cu energie electrică, eliminând necesitatea reconfigurării sistemului.

Durabilitate și fiabilitate

Aerul condiționat Inverter ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A este fabricat din materiale de înaltă calitate, folosind tehnologii avansate de producție. Acest lucru garantează o durată lungă de viață și o funcționare fiabilă chiar și în condiții de utilizare intensivă. Puteți avea încredere în funcționarea stabilă a aerului dumneavoastră condiționat timp de mulți ani, asigurând o atmosferă confortabilă în casa sau biroul dumneavoastră.

Concluzie

Aerul condiționat Inverter ENERGOLUX SAS12L4-A/SAU12L4-A este soluția ideală pentru cei care apreciază confortul, economia de energie și îngrijirea sănătății. Datorită tehnologiilor avansate, performanței ridicate și fiabilității, acest aer condiționat va deveni un ajutor indispensabil în menținerea unui climat interior ideal în orice moment al anului. Modelul prezentat reprezintă o combinație de stil, funcționalitate și eficiență care va satisface chiar și cei mai exigenți utilizatori.