phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS12G3-AI/SAU12G3-AI-LE Incalzirea pana la -20C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
12000
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-20...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
35
Putere la răcire, kW:
3,5
Putere la încălzire, kW:
3,5
Consum en. electrică la răcire, kW:
1,09
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,97
Nivel zgomot, dB:
22
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
15
Dimensiune bloc intern, mm:
792x292x201
Dimensiune bloc extern, mm:
780x260x540
Greutatea bloc intern, kg:
8,0
Greutatea bloc extern, kg:
26,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
9 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Condiționerul de tip inverter ENERGOLUX SAS12G3-AI/SAU12G3-AI-LE este un dispozitiv modern și eficient, proiectat pentru a vă asigura un climat confortabil în locuința sau biroul dumneavoastră. Este dotat cu tehnologii avansate care îmbină performanța superioară cu economia de energie, oferindu-vă un mediu plăcut în orice moment al anului.

Una dintre caracteristicile deosebite ale acestui condiționer este funcționarea sa de tip inverter. Aceasta înseamnă că aparatul reglează automat puterea compresorului în funcție de necesitățile de răcire sau încălzire din încăpere. Astfel, se asigură o temperatură constantă și confortabilă, fără fluctuații bruște, ceea ce este esențial pentru o atmosferă plăcută în locuință.

ENERGOLUX SAS12G3-AI/SAU12G3-AI-LE oferă performanțe excelente atât în răcire, cât și în încălzire. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului, indiferent de sezon. Cu acest dispozitiv, puteți rămâne confortabil în casă, bucurându-vă de temperatura ideală în orice moment, fără să vă faceți griji cu privire la consumul excesiv de energie.

Un alt aspect de remarcat este sistemul avansat de filtrare a aerului al acestui condiționer. Cu filtrele sale special concepute, dispozitivul poate captura particulele de praf, alergenii și bacteriile din aer, asigurându-vă un mediu interior sănătos și curat. Acest lucru este esențial pentru persoanele cu sensibilități la alergii sau probleme respiratorii.

Controlul condiționerului ENERGOLUX SAS12G3-AI/SAU12G3-AI-LE este simplu și intuitiv. Puteți seta temperatura și alte funcții cu ușurință folosind telecomanda sau aplicația mobilă dedicată. Astfel, aveți control total asupra mediului interior, indiferent de locul în care vă aflați în casă.

Designul elegant și compact al acestui condiționer îl face potrivit pentru orice tip de interior. Dispozitivul se integrează armonios în decorul casei dumneavoastră, adăugând un aer modern și sofisticat.

În concluzie, condiționerul ENERGOLUX SAS12G3-AI/SAU12G3-AI-LE este alegerea perfectă pentru cei care caută confort și eficiență energetică în casă sau la birou. Cu acest dispozitiv, puteți rămâne confortabil și relaxat în orice moment al anului, fără să vă faceți griji cu privire la temperatura și calitatea aerului din interior.