phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS09L4-A/SAU09L4-A Incalzirea pana la -15C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
9000
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
25
Putere la răcire, kW:
2,7
Putere la încălzire, kW:
2,8
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,78
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,84
Nivel zgomot, dB:
22
Hladagent:
R410
Lungime maxima trasa, m:
15
Dimensiune bloc intern, mm:
792x292x201
Dimensiune bloc extern, mm:
710x450x293
Greutatea bloc intern, kg:
8,0
Greutatea bloc extern, kg:
25,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regim uscare:
Nu
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-15...+24
Clasă energoeficienta:
A
Compresor:
On/Off
7 990 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Condiționerul inverter ENERGOLUX SAS09L4-A/SAU09L4-A reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută confort și eficiență în climatizarea locuinței sau a biroului lor. Cu tehnologia sa de vârf și performanțele remarcabile, acest dispozitiv se remarcă în peisajul aparatelor de climatizare.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui model este compresorul inverter, care optimizează consumul de energie și reduce zgomotul în timpul funcționării. Acest lucru înseamnă că veți beneficia nu doar de o temperatură constantă și plăcută în încăpere, dar și de un mediu mai liniștit și mai relaxant.

Un alt aspect important al condiționerului ENERGOLUX SAS09L4-A/SAU09L4-A este designul său compact și estetic, care se integrează perfect în orice decor interior. Indiferent de stilul casei sau al biroului dumneavoastră, acest aparat va aduce un plus de eleganță și funcționalitate spațiului.

Fiabilitatea și durabilitatea sunt alte atuuri ale acestui model. Construit pentru a rezista în timp și pentru a face față cerințelor unei utilizări intensive, condiționerul ENERGOLUX SAS09L4-A/SAU09L4-A este un partener de încredere în asigurarea confortului termic în orice sezon.

Cu o gamă variată de funcții și moduri de operare, acest aparat poate fi adaptat nevoilor individuale ale utilizatorului. Indiferent dacă doriți să răcoriți rapid camera în zilele toride de vară sau să încălziți spațiul în timpul iernii reci, ENERGOLUX SAS09L4-A/SAU09L4-A vă oferă controlul deplin asupra climatului interior.

Un alt avantaj major al acestui model este filtrarea avansată a aerului, care îndepărtează particulele de praf, alergeni și bacterii din atmosferă. Astfel, veți respira un aer mai curat și mai sănătos, ceea ce este deosebit de important pentru cei cu afecțiuni respiratorii sau alergii.

Cu posibilitatea de a fi controlat de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile sau a unui controler inteligent, ENERGOLUX SAS09L4-A/SAU09L4-A aduce confortul la un alt nivel. Indiferent dacă sunteți acasă sau la birou, puteți monitoriza și regla temperatura și umiditatea din încăpere cu ușurință și conveniență.

În concluzie, condiționerul inverter ENERGOLUX SAS09L4-A/SAU09L4-A este o investiție inteligentă în confortul și bunăstarea dumneavoastră. Cu performanțe de vârf, design elegant și funcționalitate superioară, acest aparat vă asigură un mediu interior plăcut și sănătos în orice moment al anului.