phone 068 720 063
ro arrow
ru
GREE

Conditioner Inverter ENERGOLUX SAS09G3-AI/SAU09G3-AI-LE Incalzirea pana la -20C

Caracteristici principale
Putere, BTU:
9000
Dimensiune bloc extern, mm:
780x540x290
Greutatea bloc intern, kg:
7,0
Greutatea bloc extern, kg:
26,0
Regimuri de baza:
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Regimuri adaugatoare:
Modul Auto, Modul Turbo, Modul Sleep
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C:
-15...+43
Încălzire la: °C:
-20...+24
Clasă energoeficienta:
A+
Compresor:
Inverter
Culoare:
Albă
Suprafata incaperii, m²:
25
Putere la răcire, kW:
2,6
Putere la încălzire, kW:
2,6
Consum en. electrică la răcire, kW:
0,80
Consum en. electrică la încălzire, kW:
0,72
Nivel zgomot, dB:
21
Hladagent:
R32
Lungime maxima trasa, m:
20
Dimensiune bloc intern, mm:
792x292x201
8 100 lei
Contactați-ne
Sună 068 720 063
Descrierea produsului

Condiționerul de tip inverter ENERGOLUX SAS09G3-AI/SAU09G3-AI-LE reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru menținerea unui climat confortabil în locuința sau biroul dumneavoastră. Acesta este dotat cu tehnologii avansate și oferă o performanță de înaltă calitate, asigurând condiții optime de trai în orice moment al anului.

Una dintre caracteristicile de bază ale condiționerului ENERGOLUX SAS09G3-AI/SAU09G3-AI-LE este funcționarea sa de tip inverter. Această tehnologie permite reglarea automată a puterii compresorului în funcție de necesitățile actuale din interiorul încăperii, ceea ce se traduce printr-o economie semnificativă de energie și o distribuție uniformă a temperaturii în întregul spațiu. Astfel, confortul termic este menținut la un nivel constant, fără fluctuații bruste de temperatură.

Acest model de condiționer oferă performanțe excelente atât în ceea ce privește răcirea, cât și încălzirea încăperii. Cu o capacitate de răcire și încălzire eficientă, acesta este ideal pentru utilizare pe tot parcursul anului, asigurând un climat plăcut indiferent de condițiile externe. Indiferent de sezon, vă puteți bucura de confortul oferit de acest dispozitiv fără grija consumului excesiv de energie.

Un aspect esențial al condiționerului ENERGOLUX SAS09G3-AI/SAU09G3-AI-LE este sistemul său avansat de filtrare a aerului. Filtrul integrat capturează eficient particulele de praf, alergenii și bacteriile din aer, asigurând un mediu intern curat și sănătos. Această caracteristică este deosebit de importantă pentru persoanele cu sensibilitate la alergii sau afecțiuni respiratorii, precum și pentru îmbunătățirea calității aerului în general.

Controlul condiționerului ENERGOLUX SAS09G3-AI/SAU09G3-AI-LE este simplu și intuitiv, permițând utilizatorilor să ajusteze setările în funcție de preferințele lor individuale. Telecomanda inclusă sau aplicația mobilă dedicată facilitează gestionarea eficientă a dispozitivului, permițând accesul la funcții precum reglarea temperaturii, programarea timpilor de funcționare sau monitorizarea consumului de energie.

Datorită designului său compact și modern, condiționerul ENERGOLUX SAS09G3-AI/SAU09G3-AI-LE se integrează perfect în orice ambient interior. Estetic plăcut și discret, acesta adaugă un plus de eleganță spațiului dumneavoastră, fără a ocupa prea mult spațiu.

În concluzie, condiționerul de tip inverter ENERGOLUX SAS09G3-AI/SAU09G3-AI-LE este o alegere excelentă pentru asigurarea unui climat optim în locuința sau biroul dumneavoastră. Cu performanțe ridicate, economie de energie și funcționalități avansate, acesta contribuie la confortul și bunăstarea dumneavoastră în fiecare zi.